Susu soya, susu segar, susu kambing atau susu ibu mengandung. Mana satu bagus untuk ibu mengandung?
Voice your Opinion
Susu soya
Susu Segar
Susu Kambing
Susu Ibu Mengandung

8020 respon

45 Balas

Rindu nak minum susu. Sebelum pregnant memang sangat suka susu. Bila pregnant ni, susu segar tak boleh masuk. Dia ada bau nak buat muntah. Susu ibu mengandung pun tak lalu nak masuk, ada bau hanyir ikan. Adoi! Rindu nak minum susu 😅

saya semua susu boleh telan . sebab hantu susu 😂 di sebabkan hantu susu la sangkut gdm 😥😭 terleka minum susu Similac dengan madu . sedap tu sedap sekali check sangkut hm . bertubi2 appointment dengan kk . 😞

2y ago

sy pn minum susu similac tp x lalu sb manis....baik lg susu kambing tu ...

Sy 1st pregnancy dlu mnum anmum n sangkut gdm. Skrg xleh mnum susu. So ambik suppliment doctor bg je utk calcium. Susu mmg xambik lah. Ngat nak try susu kambing nanti

waktu sya mengandung anak first smpai la ke 3 sya suka minum susu soya , anak kluar semua putih kulit anak pun semua cantik je sya pnya kulit hitam manis je

2y ago

better susu soya yg bkn kotak, yg org jual dlm balang tu lg berkhasiat☺

saya minum susu tamar milk ja . Alhamdulillah . sejak2 mngndung kaki merekah truk tu hilang lpas amalkan tamar milk . alahan pun makin kurang .

saya minum susu soya shaja ktika mengandung, alhamdulillah anak2 cantik kulit Dan putih bersih ketika dilahirkan smpai skrng,

2y ago

Susu kotak soya ke

Xberabi lagi nk mnom susu atau yogurt takut termuntah lagi.... Harap lps trimester pertame ni da boleh start mnom susu blk

susu ibu mngandung nurse cakap tinggi gule..so sy stop amek sebarang susu cmtu..lebih bagus susu segar atau susu kambing

susu soya tak elok untuk kandungan yang baru. sbb nanti anak dh keluar mudah terkena penyakit kulit

Saya minum susu Segar ja.. Tk boleh minum susu mengandung cepat muntah😌