Susu

Susu ibu mengandung brand apa yang terbaik?

2 Balas

Sy abik HL time megandung... utk susu badan sy amal kn kurma cina... longan kering..rebus minum air dia... dari 5bln megandung... susu badan jdi banyak pas bby lahir... utk jundis bby sy amalkan susu + kurma... beli yg dah kat pasaraya tu je...

Biasa orang minum HL sebab ada kandungan acid folic skali. Anmum gula tinggi. Saya minum fernleaf atau susu2 kotak lain. As long tekak boleh terima minum je susu apa2. Susu kurma farm fresh pon ok.