susu formula

Susu formula apa yg mommies smua bg kat baby eh? Boleh share tak ? sbb tk smua ibu ada peluang untuk bf anak sbb susu sikit ?

14 Balas

Saya faham sis. Saya pun campur susu badan dan susu formula untuk baby. Suggestion saya, susu dutch baby. Sangat2 berbaloi. Harga pun murah.. So far, semua parents yg guna Dutch baby bagi feedback positive, sesuai untuk anak. Belum jumpa feedback negative lg. Sebelum saya beli Dutch baby, saya guna fm karihome, tapi lepas 1 bulan lebih nak ke 2 bulan guna, terasa mahal sangat. Jadi tukar similac. Walaupun murah daripada karihome, tapi still mahal. Similac pun saya guna lebih kurang 2 bulan. Sekarang anak masuk umur 4 bulan, saya bagi dia Dutch baby 🤗

4y ago

sy pon pnh bagi dutch baby mse 2bulan...tpi die asyik muntah....lpstu sy tukar dupro bru ok...huhu

Mula2 bg susu fm sy bg susu anmum sis... Lepas 2 bulan tukar enfalac A+ sb berak keras... Pastu sy prnh try s-26 gold tpi bby sy macam x brp suka minum so sy tukar semula enfalac A+ Alhamdulillah smpai skrg dah nk masuk umur 8 bulan ok jer xde pape...

ISOMIL & NAN HA, lpas setahun tukar ke NAN Optipro step 3. Anak serasi ngan Susu NAN.

4y ago

Orait sis tq ye 😊😊😊

Dupro. Harga mampu milik in shaa Allah.

Enfalac A+ sis

dupro cmpur susu bdn..

Dutch baby Dupro Lactogen

dutch lady...

sya dutch baby ☺

4y ago

Okay sis tq ya 😊

S26 gold..