Baby sembelit

Hi korang nk tnye,ank saya nb lgi,skrang tgh mnm susu s-26 mula ii oky je..ni dh start sembelit lgi,agak ii susu ape yg sesuai ye utk dia??#SeriusTanya #firstmom

2 Balas

Susu ni kadang di sebabkan sukatan.Cam anak saya dari lahir minum susu formula dutch baby,skrg dah 1 bulan 3 hari.Berak ok jer kalau dia cam susah membuang saya kurangkan sukatan susu dia.Alhamdullilah skrg berak dlm sehari kadang 2 kali.Takde tukar tukar susu formula

awk try dutch baby 0-12..susu ank ni kne try n error awk..

6mo ago

wc awk..bby sy pon minum dutch baby..skrg da 24hari☺️