Baby selalu sembelit.

Hi.. baby sy baru 8m 26d, selalu sembelit tapi setiap kali nk popo dia tak menangi, dh 2kali tukar susu. First susu anmum and yg ni susu lactogen. Uolls suggests tak susu ape sesuai utk elakkan sembelit🥺#1stimemom

1 Balas

baby sy pon sembelit, saya bagi susu frisolac comfort. alhamdulilah dah 3 bulan ni dah tak sembelit. saya dah tak guna susu tu. saya ada 1 tin lagi belum bukak. kalau pn berminat boleh ws saya 011-12245876. saya jual harga rm40. saya beli rm53.