Saya mengandung 4minggu. Ada cara +kan susu badan sebab bayi pertama 2 bulan jea bagi sbb x ada susu

Susu badan

1 Balas

puan ada ig?? nanti puan cuba follow ig pakar lactating ni .byk ilmu tentang pnyusuan yg dia share .mcm sy dlu ank lahir prem 34 minggu bila sy belajar ttg ilmu pnyusuan dr pakar lactating ni sy dpt susukan ank sy smpai umur 2 tahun 1 bulan . nama ig nya nadmasrom dan juga noorfazila_bt_abdul_rahman

12mo ago

terima kasih