hai semua, mcm mana nak tambahkan susu badan ye. susu badan sy tiba² je drop.. skrg baby baru 3bulan. sebelum ni susu badan sy banyak

Susu badan drop

6 Balas

sis boleh buat power pumping. cara boleh google. pengambilan makanan berkhasiat juga membantu.kerapkan skin to skin dgn baby. naikkan mood bg happy. insyallah akan membantu susu meningkat. Kerap/jaga waktu pump every 2@3 hours sis boleh try Innate Lactea, milkbooster campuran kurma merah, longan, barli. insyallah kalau serasi dpt menambahkan susu badan dan mnjadikan susu pekat. boleh whatsapp sy jika berminat 0109268238 - Myra

jaga pemakanan. pam susu selalu. untuk meriahkan susu. lagi banyak kita pam. badan kita automatik nak proses susu lagi. jangan tkut kalau pam susu habis. sbb tu je cara nak bagi susu automatik proses secara semula jadi bila kita kerap pam

makan kerap2.. jgn biar perut kosong. biar sentiasa ada makanan yang boleh diproses untuk jadi susu.. satu lg set mind kita.. yakin yg susu ada, banyak, berkhasiat dan cukup tuk baby.. moga Allah mudahkan😄

Jom cuba produk ni.. InshaAllah dapat membantu.. Selain tu sis perlu banyak minum air masak taw.. Berminat wasap 01156638744

Sis cuba buat pam stiap 4 jam dan makan mknn yg boleh jd penggalak susu dan air yg byk dan urut sekali breast tu

try guna kobis sis.. klu takut blh google tgok kat sana..