Cara stop anak menyusu badan?

Hi mommies! Boleh tahu cara macam mana nak bagi anak berhenti menyusu badan sepenuhnya? Anak menyusu badan + susu botol juga. Tapi tiap malam mesti berjaga nak susu badan, takmau botol. Boleh tahu tips berkesan stopkan anak menyusu badan? Dan mungkin boleh share cara nak bagi anak tidur lena tanpa menyusu? Thanks mommies. Really appreciate.🙏🏻 #pleasehelp #firstmom

1 Balas

mcm sy haritu trpkse stop ank bf sbb effect vaksin pd ank cr nk stopkn sy letak asam jawa paste adabi tu calit skit dkt nipple dia ingt susu dh masam trus dia xnk . memula dia akn moody kne byk sbr n kuat smgt... lm2 nnti dia ok .mg dpmudah sgalanya..aamiin