confused ?

susu apa yg ok tuk mgandung ya? mgndung 4bln sdh ni...masi keliru nak mnum apa,idea plz????

49 Balas

saya anmum materna and HL. tapi bergantung pada sis incase ada susu yang tak ngam dengan tekak

Sy minim susu summer field fresh milk. Sy rasa sedapla nak telan masa mengandung ni hehe.

saya similac mom .. sblm ni anmum .. tak kisah susu apa .. asalkan susu .. huhuhu

HL n farm fresh je sy minum sepanjang preggy. Sy xlalu yg putih so sy minum yg kurma.

Susu kambing delima sis. Sya dah minum, sesuai dengan sya yang tak suka minum susu.

sy minum fernleaf full cream milk.. n plain water.. no sugar or carbonate drinks..

Saya xminum susu sy amik pil je.. dr bg obrical, lega jugak laa..

Depends jugak tapi boleh try Friso, Anmum or Enfamama

Enfamama, nestle, susu segar dalam kotak pon okay.

Now baru masuk 6bulan.. Minum susu HL jaa..