working.again

susahnya nak lepaskan anak ke.jagaan org lain bila nak kerja ni rasa sedih bila kena hantar ke pengasuh ???...tp kena kerja juga kan sbb semua skrg perlukan duit....anyone boleh bg nasihat x supaya saya kuat cari rezeki bantu ekonomi keluarga?

1 Balas

Tabah ya sis, kawan kawan office saya pun rasa macam tu tapi demi rezeki kan.. weekend spend time sepuasnya dgn anak

5y ago

ya saya pun tgh positifkan diri ni....tp kena latih dia susu botol sbb susah nak.pam susu kat tmpt kerja ni...