hantar pengasuh

Hi saya nak tanya pendapat. Macam mana cara ibu2 yg anak umur 3 bulan and dah masuk kerja tu hantar anak ke pengasuh?anak saya umur 3bulan taknak dekat org. dia menangis meraung macam kena cubit bila dgn org dia tk kenal. Macam mana nak buat ye? 😭 saya susah hati#firsttimemom nak masuk kerja

2 Balas

saya pon first time mom dan akan masuk bekerja 2/1 ni , huhu hrap2 okay lah risau sgt, cumanya lately saya mmg kerap bwa dia ke pengasuh seminggu 2-3 kali bawa pergi bg main n biasakan tengok muka, so far dia takde menangis alhamdulillah , hrap sgt okay nnt aminn , semoga urusan awak pon dipermudahkan

Dh hntar pengasuh ke belum? Xuba hntr dulu

4mo ago

dah hantar awk, anak saya meraung tknak dgn pengasuh. dah 2-3 hari hantar, sama je. mmg menangis meraung sampai merah muka2 dia😭😞