Saya 36 minggu susah sangat tidur , so sye tidur dari lps subuh sampai ke tgh hari takpe ke ,

Susah tidur malam , tidur siang hari

6 Balas

asalkan tido mencukupi masa 7-8 jam seeloknya , nak tido tu tido je , takde istilah nanti anak ikut ke ape , skrng dia dlam perut rehtla seckupnya kalau dh keluar karang kita pun tk ckup tidoo 🥰

normal tu sis.. sy pon kdg tgh hari msti ad rase nak tido jeer tp cuaca panas tido kjp pon jadila

X kisah sis..asalkan cukup rehat itu yg penting. Tido jeeee bila2 ms nk tido tu. 😆

sya pun lani susah jgak nk tidur .slalu trjaga waktu malam

Sy 35weeks pun cam gituhhh😂😂

normal