Alahan

For sure utk bby first ni langsung takde alahan yg teruk. Paling tak pun rasa mual, letih dan mengantuk. Muntah tak pernah. Tp kesian kat hubby, dapat tempias alahan isteri hehe. Sampai dia tnya kenapa dia sllu rasa pening, asyik lapar, paling kelakar puting dada dia rasa sakit ? risau dia.. Siapa geng mommy suami tlg ganti alahaan?

2 Balas

Suami sy elok je takde alahan. Saya yg teruk sangat alahan muntah sesaja sampai lembik dibuat nyaaa. Dh 4 bulan pon xhilang lagi ni.