Adakah suami anda membantu dan menyokong sepanjang kehamilan anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

11479 respon

44 Balas

Alhamdulillah suami tlg buat keje umh dan tlg picit2 kaki ..klu tk larat ye tlg msok untuk ank2

alhamdulillah. sejak anak pertama hingga kini mengandung anak keempat, suami sangat2 membantu.

Alhamdulillah sangat memahami dan membantu walaupun nak masuk anak ke 4 dah ni ♥️😍

Apa yang I nk makan sepanjang pregnant, husband setelkan. Nasib I tak ada ngidam pelik2 😅

2y ago

alhamdulillah...sy trigin rusa..hahah smpai skrg tak dpat lg

sangat menyokong sb dia jugak alahan, muntah2, mabok, sakit blakang... 😂😂😂

Ya sangat membantu dan menyokong walaupun nak masuk anak yg ke empat.. 🥰

Sangat menyokong!..kalah kita sendiri..main bedal ajeee🤭

Membantu dan menyokong semampunya sbb kami berpjj

husband stuck kat sgapore😔

Ya. Macam princess hhhaahah