Prosedure Tukar Hospital Bersalin

Hi sume, hari tu KK ade refer ke Hospital Serdang utk check-up. Sblm ni mmg kami laki bini nak bersalin Hospital Serdang, tapi tiba2 husband request nak minta bersalin putrajaya pulak. So, mcm mane prosedure nak tukar tu ye? kena tnye hsptl serdang dlu ke or KK yg kita check tu? Masa pergi Hsptl Serdang early last week tu pon dah ambik darah, urine test ngan scan. So suppose next appointment dgn serdang 19/1 ni utk result darah tu. jadi, sblm 19/1 boleh ke nak tukar hospital?

1 Balas

Minta husband call hospital Putrajaya

1y ago

Tq sis. Saya end up call Serdang sbb darah ambik kt situ kan. Saya kena dtg jugak Serdang 19/1 ni and bgtahu doc nk bersalin Putrajaya itu pon Klau kes x perlu kena pantau dgn pakar lah. Klau kena pantauan pakar mmg kena stay Serdang je la. Saya ade jantung laju tu yg kena refer pakar.