Hospital Serdang

Salam, nak Tanya Klau musim pandemic nie nak bersalin dkt hospital serdang kena booking ke? Sbb kk xde bgtau apa pun..#firstbaby #ingintahu

5 Balas

Kawan saya dah bersalin di Hosp Serdang 1 Okt baru ni. Jadi Puan, utk sebarang kemusykilan try call pihak sana ya. Atau waktu checkup di KK, boleh tanya nurse dekat situ. bersalin di hosp Serdang dah boleh ke. Sbb biasanya pihak kk Akan Tanya nanti nak bersalin hosp manaa

Setakat yg sy tahu hospital serdang masih jd fully hospital Covid-19. Sama mcm hospital ampang dan sg buluh. Mungkin puan boleh call dulu. Maaf kan sy klu siap info

xboleh..hospital serdang dah fully hospital covid..xterima pesakit as per doc dekat KKIA

Skrg hospital serdang dah boleh bersalin.. Ke post ni dh lama 😅

saya rse xde. dtg je