Berakhir sudah penantian scan

Hi sume dulu sis ada up scan 8minggu janin ada tp degupan jantung xde td da repeat scan 10mggu ada 2 janin tapi degupan jantung xde dan janin makin kecil dari usia sis da redha tq sume yg tlg jawab semoga turun dgn sndiri mommy jumpa anak2 mommy dekat syurga...xsangka kembar Allah maha Mengetahui

11 Balas

hii sis saya pun tengah alami benda yg sama .. waktu 5 minggu saya ada scan nmpk ketulan .. lepas tu saya sakit pinggang .. usia kandungan saya 11 week skrng .. scan lagi sekali sbb saya sakit pinggang .. docter kata baby saya mcm bru 8week .. xd bergerak jantung dia bila scan .. dia kata comferm baby dh x membesar .. lepas tu saya ke hospital sbb pinggang sakit xleh jalan .. docter kerajaan suruh tunggu lagi 3 minggu nk tengok dia membesar ke tidak .. kalau masih sama terus cuci kot ..

11mo ago

Sis igt satuje kena redha sbb kte xtahu apa yg akan blaku kena sentiasa bsedia tipula xsedih tp kena move on lelaju dan bsedia utk preggy lg yehaaa sy xde sakit apa2 xbdarah xde sis

sis kene kuat yea😭sy pulak yg menangis baca post sis yg ni.. semoga Allah SWT gantikan malaikat kecil yg baru dlm rahim sis..ya Allah beri kepada sis ini nikmat menjadi seorang ibu Aamiin(doa masa hujan ni Allah angkat ke langit )Aamiin ya Allah

11mo ago

aamiin

hi...sy nak tnya normal ke scan 6w bru nampak kantung je...normal ke ni second baby...firts baby hri tu masa scan 6W ada heart beat but yg tu dah gugur x da rezeki yg second ni...scan 6W cuma bru nmpak kantung..doc suruh dtng lagi 2 minggu

11mo ago

Sis normal biasa 8mggu da cantik sume kalau bby sihat survive teruskn jaga diri ye

tkziah ya..trgt mcm sy dlu..baby kembar. baby stop membesar.kembar jg..now dh keluar dh seorang anak soleh ibu bapa inshaAllahhhh:) once.dh pregnant.inshaAllah ada rzki lain nnt.sbr ok

11mo ago

love u more..hugs ;)

Awak kuat sis, semoga ada rezeki yg lebih baik buat sis dn husband❤️. semoga allah tiupkan malaikat kecil dlm rahim sis tepat pada waktu nya🌻

11mo ago

most welcome❤️. big hug utk awak🤗

Takpe sis, moga ada rezeki buat sis lagi lepas ni. Masa up scan 8 minggu haritu sis takde morning sickness/alahan tak?

11mo ago

No worries sis alahan mmg sgt teruk now still alahan lg doc kata dia akan slowly bkurang bila badsn detect bendaasing dlm body kte

sama mcm saya sis mcm kndungan pertama thun lpas.. stop mmbesar dn ggur sndiri msa dlm tempoh hosp bg tu..

11mo ago

Allah uji sbb sygkn sis,hrp sy turun jgk sndiri

ank2 sis tgu dekat sana, insyaallah ada rezeki lain lg.sy pon ada ank syurga gak,kita ibu2 yang kuat

11mo ago

Tq sis yes we r strong ❤️

its ok sis.. jge diri.. insyaaAllah lps nie ade rezeki lebih baik utk sis n fmily.. *hugs

11mo ago

Hugs to u to

Ohh, okay terima kasih share. Moga Allah gantikan yg lebih baik lagi lepas ni 🥰

11mo ago

Tq dear anything tyje sedia mjawab mana yg tahujela ❤️