Apakah yang anda suka lakukan sewaktu mengandung?
Voice your Opinion
Mengemas
Cuci Pinggan
Dekorasi Rumah
Lipat Baju
Makan

9812 respon

118 Balas

sepanjang pregnant jadi tak rajin nak buat semua tu .. rasa nak tidur , makan je 😂😂 .. dulu bujang rajin gila gila

mengandung kali ni saya sangat2 malas dulu aktif semua benda dpt buat ,skrng ni sgt lembik .. mcm xda tulang 😅

jujur ckp. .xmmpu buat ape2. trsa mls. .😁..cba buat keje skit tros pnat. .

suka mngemas...tak boleh tengok rumah brsepah..rasa nak marah je....💆🏻dn suka tido siang

langsung tdk ada smua tu hilang mood nak kemas2 atau apa2 smua lah..mood nak tidur MKN ja..

saya lebih suka mengemas...hbis mengemas saya makan dan tidur...bngun masak mengemas mandi

kali nih rajin cucuk tanam pokok bunga.. menjadi pulak tu ape yg di tanam... 🥰🥰🥰

dekorasi rumah - di dalam rumah dan di luar rumah berkebun tengok wayang - midnight movie

mengemas wlpn cpt penat&letih..dan sensitif Kalau nmpk ruma semak,rsa nak mkn org jer😆

rajin mengemas. tp klau smpai sakit M jgn tanye la 💤💤 je #02Dec20  #TAPSuperMoms