Anda suka minum air...
Voice your Opinion
Suam/Panas
Sejuk

6968 respon

34 Balas

tengok cuaca. klau sejuk lebih suka mnm air panas klau pns suke mnm air sejuk klau mlm lebih pada air suam² kuku. #30Dec2020 #IbuRA #21Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec #TAPxTanamera #instaxclub #TAPxTurkishBazaar

hari2 air sejuk. air suam tak boleh terima tapi kalau tekak rasa dahaga sangat, minum air panas sedap juga

Dua². Depends, klau breakfast mnum yg pnas. Klu musim pnas, knform cri air sjukk..

Smue minum..xkira panas ataupun sejuk..😁😁

Hmmm xdpt lupa air sejuk bila buka icebox 😩

Tapi kalau kepanasan cari air sejuk juga 😄

Air suam pnas minum... Sejuk lgi minum...

saya suka minum air mineral dlm botol..

Kdg air suam.. Kdg air sejuk

kadang air suam kadang air sejuk