TTC 1Y, 3M

Letih asyik check upt negative. Teringin nak tengok upt double line pekat 😭

TTC 1Y, 3M
10 Balas

kadang2 bila kita selalu test upt pun boleh jadi stress. jangan pernah berhenti berdoa. percaya pada rezeki allah, allah akan bagi pada waktu yang betul2 kita tak sangka, insyaAllah. Jangan give, enjoy the life with your husband, at the same time cuba ikhtiar dengan apa-apa cara yg ada. contohnya jumpa doctor, consume apa2 supplement utk stabilkan hormon. Sis boleh cuba susu efferty. tapi jangan terlalu bergantung tau, sebab kita ikhtiar dan usaha, yg penting kita bergantung pada Allah 100%. Saya dah laluinya, memang sungguh allah akan beri pada waktu yg betul2 kita tak sangka. Sis kuat dan jangan give up tau. Semoga sis dikurniakan rezeki anak soon 💪💪💪

in sha Allah akn tiba masanya nnt.. Allah lebih taw bila masa wktu pling terbaik utk dia bg, tp dlm msa sama keep usaha, doa ye.. jgn putus asa, suami isteri msti sma2 usaha means klau bini nk mkan jamu utk subur ke apa ke, suami pun kena.. cri produk kesuburan utk suami isteri, xbole sebelah pihak je.. pas tu ajak suami mkan acid folid skali hri2 makan non stop smpai la uoll dh brjaya🥰

Sabar ye sis.. InsyaAllah ada nanti tu.. Sy dah beberapa tahun dah kahwin.. Tp masih menanti.. Semoga kita semua yg ttc ni dikurniakan zuriat dalam mase terdekat.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 😊😊

Saya 7 tahun sis penantiann... Allahamdulillahh skarang da 13 week.... sabar yaa... yakin dalam diri, selagi kite ada rahim kita bole mengandungg🥲

sabar n percaya dengan rezeki yg allah dh atur kan sy pn ttc 5y8m 🙂🙂semoga ada malaikat kecil di dlm rahim ibu2 yg menanti zuriat amin3...😊

Sama macam saya sis.. Tapi alhamdulillah saya dah positif dah ❤️ saya doakan 1 hari nanti ade rezeki sis.. InsyaAllah tak lama lagi

InsyaaAllah puan smoga puan ditiupkn malaikat kecil k rahim puan ye sy doakan..amiinn.. #TAPACTIVEUSER

Sabar yer awak. Banyakkan berdoa. Semoga ada rezeki awak nanti ☺️

insyaallah nnt ada rezeki

Sabar la sis🤧