Baby Recipe: Banana Fritters

Suitable for babies 8 months onwards. #nosalt #nosugar 3 sweet ripe bananas (mashed) 1 cup plain flour 1/2 tsp baking powder Enough warm water (about 5 - 6 tsp) Mix all ingredients except warm water. Add warm water gradually until mixture is thick, sticky but can be spooned to fry. Rest the batter for at least 5 minutes. Spoon (or by hand) mixture in dollops onto hot oil and fry until golden brown.

Baby Recipe: Banana Fritters
9 Balas

Sedapnya. Ibunya pun boleh makan sekali sambil tambah pulak cicah dengan sambal ikan bilis. 😋

sedapnya, mak dia pun join sekali mkn cekodok pisang 😆

Ni pandai buat.. hehe.. simple. 😊😍

Sedap 😋💕

👍❤🥰

Uii dapnya

Sedapnyaa

niceee

Comey