Scan Gender

Any suggestions untuk scan gender sekitar ampang / cheras?

19 Balas

5d/6d sonovision ampang Ada hari promo rm15 utk check gender Nak tahu bila promo tu.. Follow fb diorg atas google je sonovision ampang 😁

Area ampang taktau lah pulak kalau shah alam ada satu Clinic Ajwa, Seksyen 7. Service pun bagus. Kena buat appointment dulu

Terbaikk klinik diaa! Time buat detail scan, sono punya explanation mmg A++. Puas hati sgt. Berbaloi dgn harga.

Poliklinik azzahra ampang. Kalau masa scan, baby x tnjuk muka. Sonografer akan bg dtg hari lain.

Poliklinik Az-zaara, ampang, 7hari smggu bukak, bayaran pon okay(xingat, tapi mmg okay)

banyak je klinik @ poiiklinik yg offer bby scan tapi yang murah and okay tak pasti

tak pasti pulak sis saya tak stay areac cheras/ampang so tak boleh nak bantu heheh

Boleh google Scan murah area Ampang or Cheras. Nanti dia bagi few suggestions

Klinik amal siti or klinik wanita dekat ngan ampang point sederet ngan rhb.

Klinik azzahra, Ampang sis...tu ramai yg share contact utk poliklinik tu...