Diaper

Any suggestions for diaper newborn? Waiting for due date ?

20 Balas

Drypers pun okay. Beli sikit dulu sis, takut kulit dia tak sesuai. Saya alhamdulillah guna drypers nb sesuai. Takdak ruam lampin bagai

I bought huggies.. but for my hospital bag i put different kind of brands since I’ve got a lot of free diapers from many of brands. ☺️

5y ago

So lucky 😅

Tq all for suggestion. Kalau boleh nak cari yg utk kulit sensetif ,takut mlm2 baby meragam kalau terlambat tukar diaper 😘

You may check applecrumbly. I bought diapers, shampoo, detergent, bottles cleaners from there. It seem to be a good brand.

Huggies lembut luar dalam. Sesuai untuk newborn. My baby since newborn pakai huggies. Dah besar sikit tuka petpet pulak

Pet pet. Lembut sesuai utk kulit baby. Tak bocor. Tahan lama. Saya guna dari new born sampailah skrg baby 3 bulan.

Try Drypers Touch..alhamdulillah..ok utk baby kulit sensitive/terlambat tukar..cuma berat la nnt..hehe

Most of my friends pakai petpet for newborn.. jgn bli banyak², baby cepat membesar..

Huggies..cuma smua baby x sma..pngalaman sya huggies mmg best

Beli yg murah je sis..sebab bby baru lahir akn kerap popo