Diaper for newborn

Any suggestion? Ano po much better sa dalawa? Pampers dry or EQ dry (taped)? Although depende naman kung saan mahihiyang si baby. Just wanna know your thoughts. Thankyou sa sasagot 😊

Diaper for newborn
83 Replies

For practicality momshie, EQ dry. Tyaka for me, if for newborn, EQ ka muna. Tapos after ilang months, change it to Pampers or Huggies for better quality but with higher cost po. Pero po depende padin po, kung maging hiyang ni baby.