Hye mommy saya nk tnya.siapa ada pengalaman pregnent dan ada cyst.tpi cyst luar rahim dn masih kecil

Any suggestion jus or apa2

2 Balas

masa anak prtaman saya ada fibroid. bila bby mmbesar. dia sme besar. tpi lama2 dia mengecut sendiri bila baby makin mmbesar.. awk kena monolitor ikut appointment doc. selagi tak kacau baby takpe.

Sy mcm ni juga masa first scan dpt detect right ovary cyst. Tp bila kandungan membesar, cyst tu automatic mengecut. Awk just monitor ya, selagi dia tak kacau baby takpe and dia akan kecut nanti.

1y ago

tq awak.semoga mengecut dan hilang amin.