PAM SUSU

Any suggestion brand utk pam susu? Dual pump with minimum noise.. Dgn affordable price. ?? TQIA!

8 Balas

Kalau ada masa sis pergi kat mana2 pump on the go..kat sana bole test tgk mna sesuai ngan sis..sbb ada org rasa sekian2 pam suctionnya terlalu kuat smpai sakit..ada sstngah pam yg kita rasa mcm xcukup kuat..macam2 jenis ada ikut pada keperluan dan bajet sis nnt.

sy pakai bumbee apa ntah nma dia.. beli rm30 ja dkt shopee.. alhamdulillah function elok ja.. just be careful msa pilih tu btul2 baca reviews 🤗

sy pernah pakai yg manual, sbb xsuka pakai yg autuo tu, sakit😂 kalau manual tu, pam terkawal sendiri😁

Ni pon okay jugak . Bole tengok dekat shopee.murah pun murah dan berkualiti. Ramai pakai ni 😊

Spectra, tiny touch, youha

Spectra is goodd

Spectra!

Spectra