stress

Sudahlah baru tau janin mninggal, suami lagi asyik blame, asyik mau marah. Support isteri, belai isteri pun x. Sedih. Sampai rasa xnak mengandung je lain kali.

2 Balas

Salam takziah... Al fatihah utk anak syurga.

Aduuuuu.....takziah...sabar.

5y ago

Hye sis...saja saya pon nak bekongsi msalah jgak...kadang dengan suami ni...memg menguji...time kita pregnant la dia nak buat kite stress pon...bila bergaduh dgn dy mula pikiran pikir psal brpisah jln penyelesaian...sy msa awal thun aritu pon keguguran...msa dpt thu pregnant sy share dgn dy...ptotnya happy la...sebp bkl jd ayh...tp tk...dy tunjuk muka penoh msalah msa tu....sebp kmi tngh ad msalah kwangn...sy jdi sedih sngt2...smpai trun drah....pegi check doktor kta da kosong...sedih sy sebp stress...rsa mcm suami tk gembira msa tu....lma jgak sy ambil msa untuk nak hamil blik...skrg ni bru usaha balik...kmi tkde anak lg...kita cuma mampu bersabar je la....