alhamdulillah

sudaaa masuk 4bulanlebih , dapat rasaa tendangan manjaaa manjaaa dari baby .. happy sangat 😭🥰

3 Balas

sy pun dh 4bulan lbih...boleh rasa tendngan bby..🥰baring terlentang..letak tnpak tngan d bawah pusat.....

alhamdulillah x sabarnya.. sy baru 4 bulan 3 hari.. x dpt beza lagi tndangan baby ke angin 😂😂

2y ago

rsa mcm bubble² ad dlm perut hehe..pstu slow je rsa tndang

period saya tak nomal, memang tak boleh mengandung ka?

2y ago

X normal macam mana?inn shaa Allah boleh sis,Sy sblm khwin priod irregular,kdang2 2 bulan xdtg haid,tp alhamdulillah skrg pregnant 4m..