happy susu bertambah

Alhamdulillah sebelum ni saya susu badan sikit sangat.. Tapi lepas cuba minum air barli susu makin bertambah🥰sekali pam penuh botol.. alhamdulillah rezeki baby..

happy susu bertambah
2 Balas

wahh boleh masuk dlm list ni , ada jugak nk try air barli tapi tak rajin nk merebus .. btw sye pun ada try horlick jugak jadi dr 3oz jadi 6oz perah 10minit je

10mo ago

Alhamdulillah Horlicks serasi dgn sis...saya ada jugak minum air Horlicks tapi tak serasi...susu badan tetap sikit...

wah meriah nyaaa .. mmg menjadi ke sis barli susu?

10mo ago

a.ah sis..minum air barli biasa pon okey