17 minggu dha rasa tendang kha ibu ibu

17 minggu , terasa sangat tendangan bby Sya, rasa happy sangat sangat ...arap bby dalam tu ..sehat ,

3 Balas

Hi mommy. Lbh kurg mcm tu mommy. Ada yg dpt rasa awal Ada yglmbt sikitt.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

ya.. ada yg dpt rasa dah tendangan halus2. mcm perut berkeroncong lapar

3y ago

sering lapar ..dan kencing ..mlm trsa ssah nak tido ..rasa nak tido di bilik air pun ade 😅

trpulang pda ibu...ad yg rsa awal, ad yg lmbat...tp slalunya 20w keats