Adakah suami anda dapat teman sewaktu anda bersalin di dalam bilik bersalin?
Voice your Opinion
Dapat
Tak dapat

2056 respon

21 Balas

Tak pernah sbb husband anxiety disorder, mmg teringin nak dia di saat saya melahirkan, tp mmg dia mudah panick attack, better tak payah laa.. Kecoh pulak labour room nnt..😂😂😂

anak pertama dia masuk jaga saya saat lahirkan anak pertama. tapi kali ini saya mau dia menjaga anak pertama...

dulu sy lahir kan anak pertama masa tu Lom ada covid ni,suami sy ada teman kan sampai baby tu keluar

sebelum² ni dapat. yg ke 5 ni tak pasti lah pUla sebab tgh musim covid ni..

Cepat la covid berakhir. Harap dapat la masuk. Baby pertama nih. 🥺

Bby first dapat teman kat Lr . 2021 daa tak dapat sbb pkp😭

untuk kali ini saya udah biasa lahirkan tanpa di temani

ank pertama x dpt . sbb kje .. hmmm , yg kedua dpt .

Alhamdulillah #TAPactiveusers #TAPSupermoms

anak first dpt. anak kedua tak dpt.covid.