Penting atau tidak suami teman ketika bersalin?
Voice your Opinion
Penting
Tidak

5202 respon

21 Balas

penting sngat ii . sbb tu satu moment yg semua ibu/bapa nak . melihat usaha kita sbgai seorng ibu untk kluar kn zuriat suami . tpi keadaan skrang suami dduk luar je . bulan 12 ni bersalin tanpa suami 😔 ... dduk luar menanti keselamatan istri sahaja

for first timer or problem pregnancy , bagus kalau ade partner sekali utk kuatkan semangat, temankan rasa risau, lap2 peluh..hehehe..yg lain2, kalau x berpeluang husband teman...sorang diri ok je. doa n tawakal...installah

penting.tapi Musim pkp ni kena kuatkan semangat,think positive insha'Allah semuanye dipermudahkan.fikir tak sabar nak jumpe anak je.Allah ade teman kite.keep strong mummy 💪💪 #40w1days❤️

Saya Baru bersalin 16 Hb suami bole masuk Teman dengan Syarat buat test covid Kat klinik swasta atau buat rapid test Kat depan2 dokter Kat hospital..alhamdullilah suami teman

bersalin time pkp fasa II hri tu husband x dibenarkan masuk ke wad atau menemani isteri. bersalin ank 1st & 2nd pon suami x teman di labour room. dgn itu sy jd dh biasa.

Penting. Tapi sy bersalin time pkp bln 6.baby 1st. Seorang² bertarung nyawa dlm LB mmg sedih sgt rasa. Tapi Alhamdulillah Allah permudahkan. Skrg baby pun da 6 bln

Penting, supaya suami tahu berjuangan isteri lahirkan anak. Unfortunately, takde rezeki suami saya nak teman saya bersalin anak 1st kami tahun lepas.

penting sangat2!!! sy bila husband dpt masuk je terus kekuatan ada...kalau x sy dah x larat sgt meneran😭

Utk bagi sokongan dan nampak depan mata pengorbanan isteri bertarung nyawa lahirkan zuriat ke dunia

tapi pkp. xda siapa teman. bergantung pada Allah. smua x igt lain dah. igt Allah saja