Suami kerja 12 jam

Suami kerja lebih 12 jam sunyi nya rasa 😭.. saya suri rumah duk ngan ank 1t5b.. suami kerja kdai makn tapi 2 tempat pgi tmpt lain malam tmpt lain.. pkul 9 dh kluar smpi 11.30 malam bru balik .. cuti mmg tk tentu kadang tkde cuti lgsung .. kat rumh ngn ank sunyi, ank pon main kjp je ngn ayh pstu ayhnye msok tdo.. lagi tgh pregnant dh 5 bulan kadang mood swing ttbe .. rindu btol nak ade mase ngan suami ... Saya pon ade kje kt rumh ambik upah tpi dh sebulan tk dpt buat kje sbb bisnes tokey tgh jtuh.. maaf lh luah kt sini 😔

2 Balas

better tenangkan diri... cari hobi yng sesuai buat kat rmh.. atau boleh layan youtube drama² yng lucu. Sya mmula ada ank prtma cam tuuu... hsbnd jrng kat rmh sbb cri rezeki.. dlamkan lgi bab agama pun bagus... tenangkan jiwaa... atau cri saudra² atau kawan ajak berbual... cam sya slalu call dngan mak dan saudra dekat.. tak terasa msa berlalu dngan cpat.. mmng betul mood mngandung slalu tak betul😄semoga tabah 😊

buat affiliate kt tiktok pon best.. buat live . buat vedio ke main ngn ank jual brg mainan anak2... cm2 aktiviti boleh buat puan...