Adakah suami yang ringan tangan memudahkan proses berpantang si isteri?
Voice your Opinion
Memudahkan sangat
Tidak

3410 respon

21 Balas

Bersalin PKP 2020 secara czer anak first dan 2021 secara normal, semua suami jaga dalam pantang. Malam pun suami jaga anak2.

ya. suami saya sgt membantu mandikan baby ketika lahir sampai umur sebulan

syukur suami ringan tulang saat saya pantang akibat keguguran🙏

Xtau lah sbb dulu pantang dgn mak

Tidak, kena di suruh 😅

Ya #TAPxTanamera

sangat² membantu

#TAPactiveusers

#TAPxTanamera

yesss