Adakah suami/pasangan anda membantu melipat baju di rumah?

Voice your Opinion
Ya
Tidak
Ya, kadang-kadang

1725 respon

13 Balas

Suami jenis lipat baju sendiri. Kadang kita nak tolong lipatkan dia tak bagi. Tapi kita sebagai isteri nak la jugak berkhidmat kat dia. End up kita lipat jugak sekali dengan dia. Ada anak nanti tak tahu la. Mesti berbukit 🤣

Ya. Tapi sy x bagi. Sebab lipatan sy tak sync dgn lipatan suami. Dr buat kerja 2x baik sy buat semua sekali. Hahaha.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

his assigned duty. sediakan pakaian. bukan berkira, but I'm not a big fan of lipat baju. dpt kt sis mmg sangkut je semua. 😌 #TAPxKISSmineral

Bah basuh baju lipat baju mmg semua suami buat. Saya masak sahaja 😂

tidak tp kalau basuh atau sidai suami ada tolong kadang-kadang 💕

☺️☺️lipat baju ngn anak2 smbil ngk movie❤️❤️

suami saya tak suka lipat , dia angkat pastu gantung terus

Tidak 😅 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

always.. dia kata tu tugas dia

Ya.. Sllu.. ❤️