Hari ni dh 26w6d,gdm on ubat metformin,bt bsp kali ke2 naik 7.9 tinggi,38w kna serah diri,stress..

1 Balas

sabar la sis, jgn stress² ya.. sy pon gdm on metformin dari 12w skrg da 27w. mula² sy pon stress sehari 4 kali pegi kk,sy pjj dgn suami dkt atas laut.. mana yg masalah berat x nk naik nya.. repeat lagi bsp esok hari.. app dkt hospital, ye jauh lagi bwk kereta sndiri... tapi bila baby tendang kita buat semua utk anak kita yg tendang perut kita kuat² ni.. harap dia besar sihat Alhamdulilah..

2y ago

I have the same issue as u. Berat x naik asyik menurun je setiap 2 mggu check up. Dah naik muak dgr nurse & doctor bebel pasal berat 😂 bsp dah buat setiap mggu sendiri beli alat so dah x ulang alik ke klinik tapi tu la tetap kena bersalin week 38 😅 baru ingat boleh sama bday dgn anak kita. Last2 x jadi kena awal 2 mggu. Skrg dah masuk mggu ke 24