GDM

Stress sy...lg dekat nk bersalin...lg naik GDM sy...selepas minum air gula...result detect ada gdm tp Alhamdulillah, pastu bacaan dah cantik..cuma bila dh masuk 8bln, bacaan start x ok...bila fikir jd stress...sesiapa ada petua utk kurang bacaan kencing manis sy...

1 Balas

Cuba cari artikel dlm apps ni berkaitan diabetes. Rajinkn research n mncari. In shaa Allah apa yg kita nk tau ada terselit dlm artikel2 dlm ni