gdm masa pregnant

kalau bsp masa pregnant cantik ada kemungkinan tak gdm hilang lps bersalin. sy dh seminggu risau sgt pasal gdm nii,tak tahu lh silapnya dari mana. sy dh jaga pemakanan tapi blh tersangkut masa minum air gula. tapi alhamdullilah bila buat bsp bacaan cantik. sy mkn mcm biasa je. please bantu sy,skrng nii sy rasa stress sgt fikir benda ni. doakan yang baik ii yeee utk sy#firstbaby

3 Balas

Kalo sy msa ank first, mmg ada gdm.. Lpas bsalin mnum air gula smula result dh ok. Kncing mnis smsa mngndung shj. Itu pnglmn sy la. Ank 2nd x da gdm.

1y ago

alhamdulillah ramai jgk ye yg sangkut gdm masa pregnant masa sangkut tuu bacaan tinggi tak?

sama mcm sye sis..buat bsp cntik bcaan..mkn biasa xde la mkn mnum manis..tp sngkut jgk gdm..huhuhu..

1y ago

tiap kali sy dtg nurse perli ii . bacaan bps sy elok jee, sy mmng cut gula terus sampai rasa hypo. tapi takpe lh cut je lh terus. takut dh nk mkn luar or minum air yg ada gula. nk craving pape pon mood terus down sbb tgk bacaan air gula hari tuuu

akk saya dua kli pregnant , dua kli gdm . tp lepas bersalin okay je .

1y ago

2kali ada gdm and mmng tak sangkut lh ea masa bersalin? hope sy pon macam tuu