stress

stress rsanya bila lapar tp xtw bnda apa yg kna dgn tekak.. plus ada gastrik nya lg.. bila ada bnda yg nk mkn tu plk, segan nk mnx tlg ipar p beli.. bila suami balik kje, bgtau dy nk mkn something, dy ckp "esok abg beli".. mslhnye esok tu dh xnk dh bnda tu.. tp dy tau plk nk pksa suh mkn.. bkn xnk mkn.. tp bila mkn bnda yg xkna dgn tekak, muntahhh.. muntah bkn biasa2.. sy klo muntah, rsa mcm nafas trsekat.. sesak sgt.. ??? stresss mcmni.. klo duk dgn fmly sndri, rmai blh mnx tlg belikn apa kita nk

2 Balas

Kena sediakan aplikasi panda hihi...xpun cari runner ke...senang