masalah berat badan

stress nya berat badan naik lebih 1.5kg sebulan. tiap kali check up je doc bising, cakap takleh lebih drpd 1.5kg. dinner dah potong, petang2 berjalan buang calorie, berat tak maintain pun. lagi naik ada la 😓😓😓 gdm, bp ok je. taktau la asal haihhh

12 Balas

saya naik 2kg okay je. tak ada kena marah pun. sis dah berapa week?

1y ago

ohhh. tak ada pulak awak😅. misi cuma kata “dah naik 2kg. tapi nanti puasa mesti turun pulak.”

Sy naik 2.6kg dlm sebulan.. doc kta ok klau bawah 3kg