Stress kemurungan

stress lah dok dgn mentua ni,ada plk ipar yg depan lain blakang lain.

2 Balas

pegi la sewa rumah kalau mcm tu.

2y ago

Hai awak. Tak berapa sesuai lah cakap macam ni kat puan ni. Dia tengah sedih & stress, mesti ada sebab kenapa dia terpaksa duduk dengan family in law. Kalau kita tengah sedih & nak meluahkan, lepas tu orang cakap benda yang kita tak mampu nak buat, mesti kita pun sedih kan. Kita tak ada di tempat puan ni, jadi lebih baik doakan yang terbaik untuk dia. Saya rasa, dia sekadar nak meluahkan je. Support each other okay? 😊