Bagaimana anda menangani perasaan stress dan kegelisahan semasa anda hamil?
Voice your Opinion
Kongsi masalah dengan orang tersayang
Membuat perkara yang anda gemari
Bersenam
Semua di atas

7917 respon

41 Balas

nangis lpstu tido..esuk bangun mnyendiri, pastu dh dpt kekuatan sikit..bangun mandi and solat mintak allah tenangkan ht ni..emosi sy kali ni mngdung ank kedua,mmg takboleh control perasaan marah..rase hangin and benci dgn prgai suami..sdgkan sblum ni ok je, bila mngdung kali ni dugaan betul..sebaik anak yg sulung mmbantu and pandai amk ht sy

Selalu ckp kat diri sndri. Bermonolog dalaman " Oi.. mengandung oi, jgn pikiaq/rasa mcm² sgt".. lbh kurang mcm tu la.. pastu nt minta suami bacakan ayat² sikit atau tdo pasang ruqyah

suami saya takkan dengar masalah saya, pagi dia kerja, petang balik layan anak, malam tidur. suami saya tak tanya pun masalah saya kenapa saya stress murung. saya banyak makan hati

selalu ckp pada diri tak pa sikit jer . sabar selalu ckp gitu pada diri. nak luah tak ada sapa nk dngr.. jadi cam tu jer. dah biasa gitu alhamdulillah

termenung sendiri.... kadang2 tak tertahan, nangis. bila dah nangis tak boleh henti. sampai semput. kongsi dengan Allah. zikir doa sampai tenang.

nangis...nangis....dan nangis...doa semoga ada cara untuk selesaikan...pasrah je dgn apa yang jadi...

Open table dgn kawan kawan. Hahahahahahha. Dapat jenis sekepale ni seronok sikit. Janji da luah 😂

time Stress saya tak kongsi gan org tapi bayak menyendiri sbb bila cerita orang salah kan saya 100%

Solat dan berdoa. I don't really have someone to share my stress dan problems

Solat dan berdoa ckp semua masalah kita InshaAllah lega lps tu