strechmark

Strechmark biasanya akan muncul dlm minggu ke berapa ya? Sbb saya 30 minggu belum ada strechmark.

55 Balas

klau sterchmark xda tu kira dh besyukur tau..xlh nanti prt lps prgnnt xcntik

sy 18 week keluar da stretch mark sikit2 bawah perut ni.. atas org kot kan..

sy strechmark dekat peha n bahagian pinggul je,perut tkde😅dah 34weeks

Best la xd strechmark. Org lain dok fikir mcm mana nk ilangkan sis.

Saya sampai dah bersalin xde strechmark

hahaha alhamdullilah xde sis , ramai yg xnak ada strechmark ..

Sya otw msuk 34weeks alhamdulillah tiada strechmark😊

Sy x ada.. mungkin sis pun x ada strechmark kot😊😊

Bagus la xde, sy smpy bersalin mmg xde. Alhamdulillah

pregnnt kali ni 19week da muncul😭😭 dulu 28week

5y ago

tk garu pun tetap ada sis . tiap mlm sapu cream minyak stretch mark pun sama juga . huhu redo jela