happy

stlh 8 tahun anak ketiga kali ni preg 10 weeks..alhamdulillah..smga di permudahkan spjg tempoh kehamilan hingga bersalin..umur sdh 36 tahun??

14 Balas

Sy pun sama.. Yg bongsu 8 thn.. Pregnant kali ni dah rase macam pregnant for first time.. Pakej dgn alahan teruk.. Mudahan2 everythings ok ya mummies semua❤️

Alhamdulillah..umur kita sama tp sy tgh mengamdungkan anak ke 4&5..sudah 26w alhamdulillah dua2 nya boy..moga kita sama2 dipermudahkan jua ye sis

Saya beza 7thun dgn no3.. Umr 38.da brsalin 2bln.. Mase prgnent..mmg letih lain mcm dgn yg dlu2..

Alhamdulillah rezeki. Sy pun bz 8thn dgn yg bongsu. Umo 37. Penat dia lain mcm sikit 😂

5y ago

Btl tu..pnat dia lain mcm.. Sya prgnent umr 37..bsalin 38.. Mmg pnat..

Kita sama...hehehe sya pun beza 8y dgn ank no 3, pada usia 36thn...skrng sya 14w

Alhamdulillah..kt y sulung dah 12thn..skrg tgh pregy 2nd bby 10w5d..

Alhamdulillah tahniah.. semoga dipermudahkan segalanya 😊💖

Tahniah. Semoga semuanya baik-baik belaka. 😍😍

Alhamdulillah...Tahniahh😘😘.. Tkcre❤️

Tahniah.. InsyaAllah.. semoga dpermudahkan..