Tangan Kembang

Start minggu lepas saya 35weeks sampai masuk 36 weeks ni asal bangun tidur je, pergelangan tangan dan jari² saya akan kembang. Normal ke? Sebab apa ada sesiapa tahu tak? Kalau kaki saya biasa dengar. Tak sangka tangan pun sama..

1 Balas

sis tk tnya nurse ke? bengkak ni bahaya kadang². risau simptom pre eclampsia. klu bengkak teruk pergi hosp ye sis

4y ago

Tak tanya lagi.. Sbb berlaku beberapa hari lepas checkup. Tak teruk pun, pagi je. And bp pun normal je.