Hormon tak stabil

start mengandung muka terus naik ruam2 dan jerawat yang teruk 😭😭 saya takut nak ambil apa2 skin care untuk pulih , takut ada effect kat baby . mommy2 ada tak mcm ni and mommy buat apa ?

1 Balas

sma jgk naik jerawat n ruam kecik2..tp sya xguna pn skin care utk pulih sekadar buh bedak sejuk ja tu pn pkai kdg2 ja😅..risau jgk skincare ada bhn yg telrg nnt effect kat baby..

3y ago

saya pun tak pakai apa2..skrg lepas basuh muka biar mcm tu je hehehe