Period tak teratur . last 3 bulan lepas

lately ni rasa cramp bawah perut mcm nak period. jadi tak selesa bila baring. sakit pada bahagian dada. kind of sign nak period lah tapi tak datang2 pun periodnyer. dah try check upt but negetif 😢#bantusharing #advicepls

1 Balas

boleh gi klinik cek. saya pernah lambat period 2minggu. waktu tu dah 4thn kawen, xdek anak lagi. prut buncit tapi x ngandong. saya x tau prosedur macam mana. saya kata kt kaunter klinik, saya x period dan x ngandong, saya nk cek takut ada masalah. org kaunter pon phm x paham je, so jumpa dr macam biasa je lah. kat dr baru saya cerita semua. saya dah lama x period, saya x ngandong jugak. saya nk scan takot saya ada masalah rahim. adlah prosedur2 tu ngan dr nanti. boleh je nk kepastian.