Masalah gatal2 seluruh badan

Start gatal2 masa 37 minggu kehamilan, sekarang dah 39 minggu, gatal2 masih tak kurang. Sapu ubat gatal, losyen, minyak pun tak function. Kalau tak garu rasa menggigil dan meremang bulu roma. Ada ibu2 alami masalah yg sama tak?

1 Balas

Jumpa doktor. Kalau ubat klinik bagi tak kuat jumpa lagi minta yg lagi kuat & kalau dia dh bagi ubat yg ada paling kuat pun tak sembuh juga minta nama ubat pada doktor utk dibeli di farmasi. Nak pergi terus farmasi tanya ubat utk penyakit sis pun boleh.