normal ke time pregnant kalau kulit gatal2 area lubang bulu roma.. naik mcm bintik2 merah dan gatal.

start gatal2 dari awal pregnancy even nampak mcm dh kering pun still gatal dan xnmpak mcm nak makin ok.. lupa nak tnya doktor masa 1st checkup haritu😌😌#firstbaby #ingintahu #1stimemom

2 Balas

sye dr awl pregnant smpai sekarang 34weeks still gatal².. sapu bedak bru lega sikit

3y ago

yeke.. sy pun still gatal2 even dh 25weeks nmpak gaya lepas bersalin la baru ok..

.. same issue here.

3y ago

sy dh 25weeks makin kering kulit makin gatal.. kena slalu apply cream pelembab