Cek GOV guna TVS, rahim kosong, upt - ve

Start bleeding masa kandungan 4wks+. Slps ambil cucuk dan mkn ubat kuat rahim (swasta), bleeding on off. Usia kndgn skrg 8 mgu tapi bila cek GOV guna TVS, hasilnya :. 1) upt - ve. 2) rahim kosong, nipis. Doc gov bgtau dah jatuh, xperlu cuci Selama dr 4-8 mggu on off bleeding, mmg takda jatuh apa2 (comfirm sgt2!) cuma darah sikit2 bhgn tngah pad sahaja, bukan penuh dan perlu tukar ber'pad2'. Mslhnya, sebelum jmpa doc gov saya cek upt double line. Pagi ni still bleeding, kalau betul dah turun habis atau xda, kenapa masih bleeding? Doc ckp tgu kputusan darah pula samaada hormon prgnancy msh ada atau tak. Ada ke pengalaman mcm saya?

2 Balas

mase check upt positve ..berapa week

2mo ago

Hrni bleeding lg agk byk, da 22 hari mghadap bleeding on off ni. Doc tls ada cyst pula 😔😔

try dptkn 2nd opinion klinik swasta

2mo ago

Tksh. Cdgnya mmg cmni, xraulah knp jd cmni 😭